Reizen door Europa: Nederlandse reizigers omarmen flexibel ‘Snap-programma’ met Eurostar

Eurostar heeft spontaan reizen gemakkelijker gemaakt door tot 50% korting aan te bieden op last-minute, flexibele tickets via haar Snap-programma, waarmee passagiers online kunnen boeken zonder een specifieke treintijd te selecteren.

De exacte reistijd wordt 48 uur voor vertrek bevestigd, wat gemak toevoegt voor flexibele reizigers.

De Snap-functie is een hit onder klanten, en Eurostar is verheugd om het het hele jaar door aan te bieden als een handige oplossing voor mensen met flexibele schema’s.

Snap is een favoriet bij de klanten, en we zijn blij dat we het het hele jaar door kunnen aanbieden, als slimme oplossing voor reizigers die flexibel zijn met hun schema’s.

François Le Doze, commercieel directeur bij Eurostar

Om van deze optie gebruik te maken, moeten reizigers gewoon online gaan en hun gewenste vertrekdatum en bestemming selecteren.

Flexibele reismogelijkheden met Eurostar

Als inwoner van Nederland maken de hogesnelheidsverbindingen van Eurostar reizen door Europa ongelooflijk gemakkelijk. Of u nu een reis naar Groot-Brittannië, Duitsland, België of Frankrijk plant, reizen door Europa met Eurostar maakt het verkennen van deze bestemmingen een fluitje van een cent, met het extra voordeel van directe verbindingen vanuit Amsterdam en Rotterdam.

Reizen door de beroemde Kanaaltunnel biedt Nederlandse reizigers een snelle en milieuvriendelijke manier om het Verenigd Koninkrijk te bereiken zonder te vliegen. Het Snap-programma is perfect voor flexibele, last-minute reizen en biedt gereduceerde tarieven voor spontane uitjes zoals een romantische reis naar Parijs of een skivakantie in de Franse Alpen.

Eurostar’s samenwerking met SkyTeam Alliance vergroot het gemak nog verder, zodat reizigers treintickets kunnen combineren met langeafstandsvluchten onder één reservering, waardoor aansluitingen op Schiphol naadloos en zonder stress verlopen.

Hoewel het Snap-programma flexibiliteit biedt, is het belangrijk om rekening te houden met de voorwaarden, zoals beperkingen op omruilen, terugbetalingen en retourreizen op dezelfde dag.

Er zijn ook geen zitplaatsreserveringen en Snap-tarieven zijn niet beschikbaar voor kinderen ouder dan 4 jaar. Dit zijn echter kleine beperkingen vergeleken met de voordelen van betaalbaar, flexibel reizen door Europa.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *