European Sleeper lanceert nieuwe nachttreinverbinding tussen Brussel en Venetië

European Sleeper heeft een nieuwe nachttreindienst aangekondigd die Brussel met Venetië zal verbinden en een schilderachtige en milieuvriendelijke reisoptie in heel Europa zal bieden. Deze nieuwe lijn, de Good Night Winter Train, zal naar verwachting in februari 2025 in gebruik worden genomen. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de groeiende behoefte aan milieuvriendelijke vervoersopties en wordt tegelijkertijd een unieke ervaring geboden aan wintersportliefhebbers, stadsverkenners en carnavalsgangers.

Een reis door negen Europese steden

De nieuwe nachttreinroute zal ongeveer 15 uur duren en twee keer per week rijden in februari en maart. De trein vertrekt vanuit Brussel en rijdt door België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Italië, waarbij onderweg in negen steden wordt gestopt: Antwerpen, Rotterdam, Utrecht, Keulen, München, Innsbruck en Verona voordat u aankomt in Venetië.

Deze route is aantrekkelijk voor een breed scala aan passagiers, van wintersporters die naar de Oostenrijkse Alpen gaan tot mensen die Venetië bezoeken voor het carnaval van 22 februari tot 4 maart. De steden onderweg zijn ook uitstekende bestemmingen voor stedentrips, zodat passagiers historische Europese bezienswaardigheden kunnen bezoeken.

Chris Engelsman, medeoprichter van European Sleeper, benadrukt het gemak van de service: “Passagiers kunnen aan boord gaan in België of Nederland, ontspannen in de restauratiewagon en genieten van een schilderachtige reis door Duitsland, Oostenrijk en de Alpen om de volgende dag aan te komen in Verona en Venetië.”

Boekings- en reisinformatie

Boekingen voor de Goedenacht Wintertrein beginnen op 1 september en de ticketprijzen worden binnenkort gepubliceerd. De service zal ook beschikbaar zijn via Green City Trip, een touroperator in Nederland die zich richt op duurzaam reizen.

European Sleeper compartimenten zullen beddengoed, een bureau en stoel, een wastafel en bagageopslag bevatten. Sommige passagiers hebben eerder klachten geuit over het gebrek aan airconditioning, Wi-Fi, douches en constante elektriciteit op de andere routes van het bedrijf. European Sleeper heeft deze problemen aangepakt en streeft ernaar om de wagons tegen 2026 te renoveren om het comfort voor de passagiers te verbeteren.

Deze nieuwe route draagt aanzienlijk bij aan de groeiende trend van nachttreinen in Europa en biedt een duurzame, plezierige en schilderachtige manier van vervoer. Of u nu naar de Alpen gaat om te wintersporten of het rijke culturele erfgoed van Venetië gaat bekijken, European Sleeper biedt een unieke manier om ’s nachts door Europa te reizen.

Met de eerste reis gepland voor 5 februari 2025 belooft de nieuwe route van European Sleeper een populaire keuze te worden voor passagiers die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en efficiënte methode om verschillende Europese steden te bezoeken.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *